Udgivet i Alle artikler på Børnelampe.dk

5 ting du skal overveje når du køber din næste børnelampe

Af Børnelampe.dk

Er du på jagt efter en børnelampe af den ene eller anden art? Så er der i denne artikel nogle gode bud på, ting du skal overveje, inden du svinger dankortet.

Mange køber nemlig ting, de kommer til at fortryde, og det er både spild af dine penge, men det er også spild af din tid. Især hvis tingene bare ender med at blive smidt ud i sidste ende, og der derefter bare skal købes nyt igen.

I denne artikel vil vi give 5 bud på, ting du skal overveje, når du køber din næste børnelampe.

Hvad skal lampen bruges til?

Først og fremmest, hvad er formålet med lampen? Eller som overskriften siger, hvad skal lampen bruges til? Er det en lampe, som skal give lidt lys om natten, så værelset ikke er helt mørkt? Så skal man nok overveje at finde en specifik natlampe, som ikke vil give et alt for kraftigt lys. En anden type lampe vil nemlig måske irritere nattesøvnen for barnet.

Er det til gengæld en lampe, der skal bruges som læselampe, eller som skal bruges til at lyse hele værelset op. Så kræver det nogle andre typer lamper. Overvej derfor, hvad lampen skal bruges til, inden du bare forelsker dig i en flot lampe, som du ender med at smide ud, fordi den ikke kom med de rette funktioner.

Hvor skal den hænges op?

Hvor skal den være, eller hvor skal den hænges op? Det handler nok mest om, hvor er der plads til lampen. Og hvilken plads er den tiltænkt. En standerlampe kræver måske lidt gulvplads, og en væglampe kræver, at man har evnerne til at hænge den op.

Hvis du ved, hvor lampen skal være, inden du køber den, så ved du også, hvilke typer lamper, du kan gå efter. Det gør det en smule nemmere at lede, og du kan som regel sortere i udvalget på en hjemmeside relativt nemt, så du kun får vist de rette emner for dig. Så selvom det virker indlysende, så kan det være en tidssparer, hvis man lige hurtigt gør sig den rette overvejelse her.

Hvilken type lys skal den bringe?

Vi har allerede været lidt inde på natlampen. Men der findes også andre former for lys.

Hvor natlampen måske ofte er en svag og beroligende belysning, så kan der også være andre typer designs indenfor belysning. Som eksempel kan der være modeller, hvor der bliver kastet lysstjerner rundt i værelset, hvilket kan give en meget hyggelig effekt. Er det denne type lys eller effekt lampen skal have? Eller er det noget helt tredje eller fjerde? Gør overvejelser omkring dette, og hvis I tør, så spørg da barnet med på råds.

Hvilket design skal den have?

Lamper kommer i mange forskellige designs, når det gælder en børnelampe. Man kan få alle de klassiske Disney lamper, ligesom man kan få mange andre typer tegneseriefigurer. Man kan naturligvis også finde mange andre lamper - Dyremotiver, lampeskærme med udskæringer og mange andre typer findes derude. 

Det kan være, at børneværelset allerede har et tema, eller det kan være, at dit barn er fan af noget helt bestemt. Kunne dette være noget at vælge ud fra?

Det kan naturligvis også bare være, at lampen skal være helt simpelt og funktionel, og hvis det er tilfældet, så er det måske ikke sikkert, at design er noget I går op i.

Hvor længe forventer du, at den skal bruges?

Det går lidt i forlængelse af alle punkter, og måske er det en af de første ting, man bør overveje sig. For tiden du forventer, at lampen skal bruges og være i brug, af barnet, kan jo have stor indflydelse på design, type af lys, brug osv.

Hvis du forventer, at lampen skal bruges i mange år frem, så er det måske godt ikke at købe en børnelampe, som har et meget specifikt motiv, som barnet vil vokse fra.

Børn ændrer sig nemlig hele tiden, og de vokser jo op på et tidspunkt. Du kan derfor hurtigt købe ting, som børnene fandt interessante i dag, men som de ikke finder interessante i morgen.

Hvis du mangler lidt inspiration til hvilke typer børnelamper, der findes derude, så kan du finde børnelamper og mange andre slags lamper hos AndLight. Du vil blandt andet kunne finde modeller, der har et mere tidløst design, så hvis du ønsker en børnelampe, der nærmest kan blive til en voksenlampe med tiden? Jamen så kan du sikkert finde noget godt hos dem.


 

Find det du mangler på børnelampe.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 64 produkter fra mere end 28 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 297 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-05-26 09:32:35.

64
Produkter
4
Brands
28
Forhandlere
297
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.